Wednesday, May 20, 2009

hepi anniversary......



kalau nk tau, arini, 20/5/2009, merupakan anniversary kami as husband n wife yg ke-3. dh 3 thn rupenye kami hidup berumahtangga. huhuhu..... setakat ni, kehidupan kami sekeluarga, aman bahagia. ditambah lak dgn kehadiran budak kecik bernama mohamad radhie shazlie tu. huhuhu.... aku sgt beruntung mendapat seorang wife yg begitu memahami diri aku ni. sentiasa support aku kalau aku down. aku berjanji, akan sehidup semati bersama wife aku ni. x de yg lain selain die . huhuhu.....
n, mlm td, kitorang just makan mlm kt umah je. lg pon, memasing penat dgn aktiviti sukan lps keje. nk mkn kt luar, penat la. huhuhu.... so, ini le hasilnye, dinner mlm td....
(sebenonye, kitorang jrg mkn mlm. utk kesihatan. huhuhu....)

hepi anniversary......


hidangan yg telah disediakan oleh
isteri ku......


tgk, sape yg plg sibok


mmg favourite aku ni. lg2, kalau wife aku
yg masak. huhuhu.....


masih sempat berposing tu. huhuhu.....



tgk, bkn main comot g.


hehehe............
(cube membuat muke lawak die tu. huhuhu....)



tgk le perangai die tu. huhuhu.....
sampai x cukup mulut. huhuhu.......



dh kenyang, mari melepak sambil bermain
winning eleven. huhuhu...
(radhi tu, pegang joystick je. yg main nye, aku. joystick die tu, x aktif pon. huhuu)

7 comments:

siti mpob said...

xali...semoga ko n wife tercinta bahagia hingga ke anak cucu..amin..=)

beemer said...
This comment has been removed by the author.
beemer said...

hepi anniversary bro ....
moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki .... :)
radhi penuh konsentrasi dengan joystiknya ... hehehe ...

Che said...

hahaha..lawakla radhi tu..bwkla die skali ahd ni bro..kte tanamkan smgt YNWA dlm diri die awal2..hahaha..abg che sudi mengajarnya menjadi pemain pertahanan yg berkaliber...hahaha

Anonymous said...

alhamdulillah...tahniah bro xali...
smoga murah rezki ko skeluarga n drahmati Allah swt slalu...
pedulikn che 2 bro...
ak leh ajr radhi utk mjd sorg superb striker(kt wining 11 jela) n sorg penghibur family y berkaliber aka pak lawak(ni alam y nyata hahaha)dan paling penting sorg LIVERPUDLIANS y tegar cm ak nih...tahniah bro...

p/s:bro ko dh paskn no ak kt awek2 opiz ko lom???syp je hp ak nih...hahaha


afiq_trulyREDZ


YNWA

xali alonso said...

hahhaa.... emacam la korang ni. hahaha......

tuan said...

bwk radhi tu skali bro turun futsal.. kot2 ada bakat nk masuk akademi lfc ke..

anyway epi anyversary bro